Nuffnang

Friday, 22 July 2011

Pasal toilet pom nak hangin...

Kini masaku untuk berbelog sudeh kureng dek kerana kesibukan....aiyaaa, camne nie...dulu praktikum sebulan aje nie dah double jd 2 bulan.....so, praktikum fasa nie akan tamat 25 August nie..bulan pose tuh..lembik la nak mengajar budak2 nie...yg xpose nie pom ciap demam2 lagik.... sy xmo citer pasal praktikum niie...nk citer pasal benda len....

Kalau tgok tajuk entry tuh 'Super Junior'..I likeeeee,minat tuh....tp yg nk citer nie bukan yg tuh yg len...hik3...saje je sy nk meluahkan perasaaaaaan di cni mengenangkan  sikap junior2 yg xtaw nk kater camne....pagi semalam da budak dah kna soundkt toilet ngn sy...ye la, bukak air mcm nk mandi pdahal ngn gosok gigi tuh...kalau jenis sy nie mmg xleh tgok bnnda2 cam2, kekadang tuh kt toilet kalu ader 10 lampu smer nk dopipasangnyer padahal tgahari kot bukannyer malam..tp bukan junior ajer nie senior yg same traf ngn sy pom ader prangai cam2...o.k berbalik pade yg bukak air cam nk mandi dlm singki tuh...xtaw la camner leh gi sound mybe mamai2 lagik kot, ngan sore graw2 baru bangun tidoq...sy sound tuh bukannyer aper kot2 org len jgjk nk gune air tuh..almaklum la klu kt cni mmg slalu xder air...mmg seksa la klu pagi2 xde air xkan nk gi sekolah ngn xmandi....

yang sorg lagik nie lg la sy bengang dah taw org ramai tuh adik oiiii....mandi jgnleh lame cgat mcm toilet tuh kamu yg punyer..mane i xbengang i tunggu dekat sepoloh minit tuh xjgk ciap2 mandi nk pi toilet len smer dah full..kiter nie dah la lambat nk pi skolah...kirenyer dah bngun awal dah tuh masa mmg budget2 cukup dah, xde la nk terkejar2..tp sebab ko punyer pasal dah lambat dah nsib punchcard tuh tak merah...dah lamer cgt mandi kna sound lg la ngn senior-senior ko...beragak la ckit kalu nk mandi pagik2 tuh...tgok kanan kiri dulu..len la klau nk mndi pokol 4 pagi mandi lah nk mandi 2 jam pom kt citu...dah mmg xkan da org sound la...dah kena sound keluar tuh bkan nak cakap sory ke maaf ke nie kuar ngn muka selamba badak ajer..lg la panas...owh sabar3..pastu sy pom bt la conclusion sendirik mybe bebudak nie xpenah dok asrama lg so xpe..bg muka ckit..klu bg bnyk abis dipijak2nyer..sabarrrrr yeeeeee......

bagi sy la, bnda nie mmg simple, kiter sebagai org baru kna la adapt dengan enviremont tuh dgn baik yer jgn ikut kepala sendiri kt tmpat org nnt susah..kami pom penah rase aper yg junior2 nie rase tp kalu nk dibandingkan dengan senior2 kamu nie dlu lg la garang ...kiranyer senior2 skrang nie dah cukup baik da suke nak sound tp da melampau terkeluar gak....so, klu kamu hormat kami, kami pom akan hormat kamu....


No comments: